Журнал Joy випускатиметься видавництвом Bauer Media Group замість «Бурда Україна» (ДОПОВНЕНО)

17 Вересня 2012
7353
17 Вересня 2012
18:12

Журнал Joy випускатиметься видавництвом Bauer Media Group замість «Бурда Україна» (ДОПОВНЕНО)

7353
Зміна видавця в Україні стала наслідком зміни власника видання в Німеччині
Журнал Joy випускатиметься видавництвом Bauer Media Group замість «Бурда Україна» (ДОПОВНЕНО)

Журнал Joy в Україні випускатиме новий видавець. Починаючи із січня 2013 року замість видавничого дому «Бурда Україна» його видаватиме Bauer Media Group. Про це «Детектор медіа» повідомили в Bauer Media Group.

 

Січневий випуск надійде в продаж 22 грудня 2012 року і буде підтриманий рекламною кампанією, що включає ролики на телебаченні, зовнішню і друковану рекламу, а також просування в місцях продажу.

 

Журнал Joy почав видаватися з 1995 року в Німеччині і зараз є одним з найпопулярніших глянцевих журналів кишенькового формату в 13 країнах світу. В Україні журнал був запущений у 2006 році компанією Hubert Burda Media.

 

Зміна видавця в Україні стала наслідком зміни власника видання в Німеччині. У червні 2012 року Bauer Media Group придбала 100% компаній German Premium Magazines AG і MVG Medien mbh & Co, що випускають німецькомовні часописи Cosmopolitan, Joy і Shape. Операція з придбання також поширилася на всю міжнародну діяльність із ліцензуванню Joy.

 

«Початок випуску Joy в Україні є частиною довгострокової стратегії Bauer Media Group, спрямованої на розширення портфеля глянцевих журналів і створення нових комерційних можливостей як у друкованому, так і в цифровому сегменті», - йдеться в повідомленні компанії.

 

«Ми раді вітати Joy і нову редакційну команду. Висококваліфікований колектив і впевненість у своїх силах, дозволяє нам з оптимізмом дивитися в майбутнє. Ми впевнені, що зможемо добитися ще більшого успіху. Також ми розраховуємо на продовження співпраці з існуючими комерційними партнерами Joy для досягнення загального успіху в подальшому», - каже Світлана Космачева, генеральний директор Bauer Media Group в Україні.

 

Головним редактором Joy у Росії та Україні призначено Дар'ю Королькову, яка до цього протягом трьох років була головним редактором журналу Mini в Росії. Над проектом працюватиме абсолютно нова команда, уточнили «Телекритиці» в компанії.

 

На запитання «Детектор медіа» про подальшу долю старої редакції в компанії «Бурда-Україна» повідомили, що редакція журналу Joy, окрім роботи над поточними випусками та спецпроектами видання, вже працює над реалізацією інших проектів видавництва «Бурда-Україна».


«Бурда-Україна» зараз розглядає варіанти розширення свого портфелю жіночих видань. «Кожного року "Бурда-Україна" ретельно розраховує та запускає декілька нових проектів. У цьому році, наприклад, ми розширили чоловічу лінійку глянцевими виданнями "Автомир. Драйв " та Revolution. Про прем’єри наступного року ми вас неодмінно проінформуємо», - заявили в компанії.

 

Довідка:

Німецька компанія Bauer Media Group, заснована у 1875 році, випускає близько 400 журналів і більше сотні онлайн-проектів у 15 країнах світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду