Тимошенко вимагає допустити до неї журналістів

12 Вересня 2012
6189
12 Вересня 2012
18:10

Тимошенко вимагає допустити до неї журналістів

6189
Хоче дати інтерв’ю ТВі, 5-му каналу, ICTV, СТБ, INTV, «Українській правді», «Лівому берегу», «Корреспонденту» та іноземним ЗМІ
Тимошенко вимагає допустити до неї журналістів

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася з до адміністрації Качанівської колонії з вимогою дозволити спілкування з нею засобам масової інформації. Про це повідомив її захисник Сергій Власенко, посилаючись на заяву, яка була підписана лідером «Батьківщини» 11 вересня, передає УНІАН.

 

«Від моїх захисників 11 вересня мені стало відомо про те, що низька вітчизняних та іноземних ЗМІ висловили своє бажання на зустріч зі мною та проведення зі мною інтерв'ю. Як зазначається у прес-релізі Державної пенітенціарної служби України, будь-яке ЗМІ вправі провести інтерв'ю з будь-якою особою, що перебуває в пенітенціарній системи за наявності письмової згоди такої особи. Цим надаю свою письмову згоду на проведення зі мною інтерв'ю наступними засобами масової інформації», - зацитував заяву Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

 

Зокрема, Юлія Тимошенко, погоджується на інтерв'ю з ТВі, 5-м каналом, ICTV, СТБ, INTV, агентством «Франс-прес», інтернет-виданнями «Українська правда», «Лівий берег», журналом «Корреспондент», телеканалом BBC (Великобританія), CNN (Сполучені Штати Америки), ARD, ZDF, Deutsche Welle (Німеччина) та іншими телеканалами країн Європейського Союзу.

 

Сергій Власенко додав, що у випадку звернення до адміністрації Качанівської колонії інших засобів масової інформації з проханням провести інтерв'ю та відеозйомку, Юлія Тимошенко вимагає, щоб її було негайно поінформовано про таке звернення. «Всі попередні заяви щодо моєї відмови від зустрічі з представниками ЗМІ прошу вважати такими, що втратили силу», - написала Юлія Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6189
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду