«Футбол» підготував два прем’єрні проекти про Лігу чемпіонів та Лігу Європи

6 Вересня 2012
6390
6 Вересня 2012
15:59

«Футбол» підготував два прем’єрні проекти про Лігу чемпіонів та Лігу Європи

6390
«Ніч Ліги чемпіонів» та «Шлях до Амстердама»
«Футбол» підготував два прем’єрні проекти про Лігу чемпіонів та Лігу Європи

Телеканал «Футбол» у новому сезоні запускає два прем'єрні проекти, присвячені Лізі чемпіонів та Лізі Європи, половина матчів яких транслюються в ефірі каналу. Про це йдеться в презентації нового сезону каналу.

 

Інформаційно-аналітичні програми «Ніч Ліги чемпіонів» та «Шлях до Амстердама» виходитимуть кожного ігрового дня турнірів. Наживо у студії телеканалу «Футбол» ведучий та експерти обговорюватимуть перебіг та результати зіграних матчів. Також в ефірі - оперативні включення, інтерв'ю та останні новини безпосередньо з місця подій.

 

«Ніч Ліги чемпіонів» уже в ефірі: вийшло два випуски програми, оскільки матчі Ліги чемпіонів розпочалися із серпня, повідомив «Детектор медіа» ведучий проекту і шеф-продюсер «Футболу» Іван Гресько (на фото).

 

«Шлях до Амстердама» з ведучим Андрієм Малиновським дебютує 20 вересня, коли стартують матчі Ліги Європи, додав пан Гресько.

 

Проекти виходитимуть одну-півтори години до матчу та одну годину після. «Програма спершу розганяє-розігріває матч, а потім підбиває підсумки», - пояснює пан Гресько.

 

Як відомо, проект «Ніч Ліги чемпіонів» у 2008 і 2010 роках виходив з ведучим Олександром Денисовим на телеканалі «Україна», який транслював Лігу чемпіонів.

 

Нагадаємо, права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА сезонів 2012-2015 років на території України на паритетних умовах 50/50 отримали «Медіа Група Україна» (канали «Україна» та «Футбол») і група компаній «1+1» (канали «1+1» та «2+2»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду