«Найкращий кухар на селі» на «Україні» вестимуть італійський кухар та українська рестораторка

5 Вересня 2012
13472
5 Вересня 2012
15:51

«Найкращий кухар на селі» на «Україні» вестимуть італійський кухар та українська рестораторка

13472
У програмі змагатимуться кухарі з народу
«Найкращий кухар на селі» на «Україні» вестимуть італійський кухар та українська рестораторка

Телеканал «Україна» в новому сезоні запускає кулінарне шоу «Найкращий кухар на селі» виробництва продакшну «Телепро», що разом з каналом входить до складу «Медіа Групи Україна». Про це було оголошено на презентації нового сезону «України» 5 вересня.

 

«Найкращий кухар на селі» - це власна розробка каналу, повідомив «Детектор медіа» головний виконавчий продюсер «України» Григорій Тичина.

 

Проект вестимуть італійський шеф-кухар, ресторатор, технолог, співвласник компанії з виробництва італійського морозива Діно Даль Борго (на фото ліворуч) та українська рестораторка і ресторанний критик Лілія Лібкина (на фото праворуч). Її колишній чоловік Савелій Лібкин є співвласником міжнародної компанії «Реста», а також володіє ресторанами «Дача», «Стейкхаус. М'ясо та вино», «Компот», «Пан-піца». Креативний продюсер шоу - Роман Авраменко.

 

У програмі два столичні ресторанні кухарі вирушають в українське село для того, щоб серед звичайних людей з народу знайти самородків кулінарної майстерності. Сільські герої не знають про свою участь у шоу до моменту, коли на їхньому порозі з'являються експерти. Спочатку ведучі програми знайомляться з родинами сільських кухарів, куштують їхні домашні страви, і лише після цього повідомляють новину про вибір героїв для участі в шоу.

 

Учасники пройдуть майстер-класи, а потім візьмуть участь у кулінарному двобої, під час якого вони приготують дві страви: вишукану з ресторанного меню та свою коронну. Хто визначатиме переможця - «найкращого кухаря на селі» - стане відомо вже в ефірі.

 

Як писала «Детектор медіа», кастинг на кулінарне реаліті «України» було оголошено в липні.

 

Програма стартує в ефірі в жовтні і виходитиме щонеділі об 11:00.

 

Канал «Україна» продовжив традицію українських каналів залучати іноземних кухарів для участі у своїх кулінарних програмах: на «1+1» обличчям проектів «Пекельна кухня» і «На ножах» є російський ресторатор і шеф-кухар Арам Мнацаканов, на СТБ суддею «МастерШефа» і ведучим «Кулінарної династії» - колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес Браво.

 

«Найкращий кухар на селі» не перше кулінарне шоу каналу «Україна». У весняному телесезоні 2012-го на «Україні» виходило кулінарне реаліті «Гості на порозі» з ведучим Максимом Неліпою, у 2011 році - кулінарне шоу «Життя на смак» з Ольгою Герасим'юк.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду