Jewish News One почав мовити арабською й іспанською

3 Вересня 2012
5789
3 Вересня 2012
13:05

Jewish News One почав мовити арабською й іспанською

5789
Незабаром розпочне мовлення ще й німецькою мовою та на івриті
Jewish News One почав мовити арабською й іспанською

3 вересня міжнародний супутниковий телеканал новин Jewish News One (JN-1) розпочав мовлення арабською та іспанською мовами. Відтепер JN-1 мовитиме шістьма мовами: англійською, французською, українською, російською, арабською та іспанською. Про це у коментарі «Детектор медіа» повідомив головний редактор JN-1 Володимир Кацман.

 

Арабську й  іспанську версії мовлення Jewish News One (як і всі решта) можна знайти на супутниках Astra і Galaxy, а також в інтернет-версії на сайті jn1.tv. Користувачі телефонів iPhone, планшетів iPad, смартфонів всіх поколінь на базі Android  також можуть безкоштовно скачати версії мовлення через додатки Apple Store і Android Market.

 

«Завдячуючи практично повному супутниковому покриттю країн світу на всіх континентах, аудиторія Jewish News One щодня збільшується», - зазначив Володимир Кацман.

 

Крім того, за словами головного редактора  телеканалу, встановлений рекорд відвідуваності відеосюжетів каналу JN-1 на Youtube - кількість глядачів Jewish News One понад два мільйони.

 

«Творчий колектив телеканалу Jewish News One вже почав підготовку нових мовних версій - найближчі три місяці мовлення буде вестися ще й німецькою мовою та на івриті. Також буде розширений штат і технічно укріплені корпункти Jewish News One, які сьогодні працюють в Тель-Авіві, Києві, Москві, Берліні, Брюсселі, Парижі, Вашингтоні. Незабаром ще відкриються корпункти в Лондоні і Маскаті (Оман)», - сказав Володимир Кацман.

 

Як писала «Детектор медіа», колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції телеканалу Jewish News One, що належить Вадиму Рабиновичу.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду