ICTV транслюватиме в ефірі та онлайн матчі Континентальної хокейної ліги

3 Вересня 2012
6740
3 Вересня 2012
11:32

ICTV транслюватиме в ефірі та онлайн матчі Континентальної хокейної ліги

6740
ICTV транслюватиме в ефірі та онлайн матчі Континентальної хокейної ліги

З 6 вересня телеканал ICTV розпочинає в телеефірі та он-лайн трансляцію матчів Континентальної хокейної ліги. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Вперше серед клубів КХЛ виступить команда з України - ХК "Донбас". Донецька льодова дружина битиметься з найкращими клубами Західної конференції Ліги, серед яких команди з Праги, Москви, Санкт-Петербурга, Братислави та Риги», - йдеться у повідомленні.

 

За інформацією прес-служби ICTV 6 вересня о 19.00 відбудеться трансляція поєдинку між

ХК «Слован» (Братислава, Словаччина) і ХК «Донбас»; 8 вересня о 16.00 - матч між ХК «ЦСКА» (Москва, Росія) і ХК «Донбас»; 10 вересня о 20.00 - поєдинок між ХК «Лев» (Прага, Чехія) і ХК «Донбас».

 

Континентальна хокейна ліга - найбільша міжнародна асоціація клубів Європи та Азії, створена за аналогом північноамериканської НХЛ. У боротьбі за головний трофей - Кубок Гагаріна (аналог Кубка Стенлі) - вона об'єднала найкращі хокейні клуби Росії, України, Латвії, Чехії, Словаччини та Казахстану.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6740
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4224 дн. тому
Сподіваюся, до коментування залучать Босянка!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду