НСЖУ створює видавничий дім «Журналіст України»

3 Вересня 2012
5316
3 Вересня 2012
10:08

НСЖУ створює видавничий дім «Журналіст України»

5316
2013 року буде розпочато видання серії книг «Золоті імена української журналістики»
НСЖУ створює видавничий дім «Журналіст України»

Правління Національної спілки журналістів ухвалило рішення про створення видавничого дому «Журналіст України». Про це голова НСЖУ Олег Наливайко сказав під час посвячення першокурсників Інституту журналістики Київського університету ім. Шевченка. 

 

У коментарі «Телекритиці» пан Наливайко зазначив, що наразі Спілка починає реєстрацію видавничого дому, керівником якого найімовірніше стане колишній заступник директора газети «Молодь України», а нині викладач Інституту журналістики Юрій Бондар.

 

«Першу книгу спогадів про Ігоря Федоровича Лубченка ми хочемо видати у листопаді цього року. Приурочимо її до дня його народження. У майбутньому видавництво зосередиться на випуску методичної та  пізнавальної літератури для нашої професії, а також інших комерційних проектах. Найближчим часом відбудеться зустріч секретаріату Спілки з професорсько-викладацьким складом Інституту журналістики, на якій буде складено план випуску літератури», - сказав Олег Наливайко.

 

2013 року Національна спілка журналістів за підтримки  Держкомтелерадіо України планує розпочати видання серії книг «Золоті імена української журналістики». Перші томи серії будуть присвячені засновникам сучасної української школи журналістики  Анатолію Москаленку, Володимиру Здоровезі, Дмитру Прилюку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5316
Читайте також
05.06.2012 12:13
Національна спілка журналістів України
23 449
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду