Соколенко і Червакова нагадали «регіоналам» про мову

24 Серпня 2012
6318
24 Серпня 2012
20:20

Соколенко і Червакова нагадали «регіоналам» про мову

6318
Соколенко і Червакова нагадали «регіоналам» про мову

Українські журналістки Наталя Соколенко та Ольга Червакова на Софійській площі, де святкували День Незалежності прихильники Партії регіонів, тримали банер «Мову підписали - свято зіпсували». Про це повідомляє «Українська правда. Відео».

 

«Ми не хочемо з цим миритися (з підписанням мовного закону. - ТК), і нехай вони (представники влади. - ТК) не думають, що все залишиться так, як воно є. Обов'язково наступний парламент чи інша влада, можливо, наступний президент повернуться до цього питання і повернуть мову», - прокоментувала свою акцію Наталя Соколенко.

 

Як видно на відео, невідомі молодики намагалися перешкодити журналісткам, але їм на прохання Наталі Соколенко завадили міліціонери.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - скріншоти відео «Української правди»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6318
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mikle
4233 дн. тому
Розвелося безхребетних, що живуть у стаді! А ці дві журналістки мають позицію і не бояться її відстоювати. Народним депутатам, особливо "опозиціонерам" цього б побажати. Тоді не довелось би журналісткам з плакатами ходити!
гашек
4234 дн. тому
И что? Журналисотк развелось что бухгалтеров: единицы соображают в профессии, остальные полные нули. вот и эти две недоучки решили засветиться. Шапито, ей Богу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду