Блохіна залишиться партнеркою Денисова у «Великому футболі»

23 Серпня 2012
7844
23 Серпня 2012
12:52

Блохіна залишиться партнеркою Денисова у «Великому футболі»

7844
Постійні експерти – Юрій Розанов та Ігор Гамула
Блохіна залишиться партнеркою Денисова у «Великому футболі»

Ірина Блохіна залишиться співведучою Олександра Денисова у спортивно-розважальному ток-шоу «Великий футбол» на каналі «Україна», який з 2 вересня виходитиме як щотижневик. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Допомагати ведучим і вести футбольні дискусії в студії будуть також постійні експерти шоу: спортивний коментатор Юрій Розанов і тренер Ігор Гамула. А телеведучий Максим Неліпа забезпечуватиме інтерактивне спілкування з глядачами програми у соціальних мережах та на офіційному сайті каналу «Україна».

 

У студію програми «Великий футбол» регулярно будуть запрошуватись українські та світові зірки футболу, а також імениті гості зі світу спорту та шоу-бізнесу. У кожному випуску - музичні виступи відомих виконавців та музикантів.

 

Як уже писала ТК, «Великий футбол» виходитиме щонеділі у прямому ефірі о 22:30 і триватиме щонайменше півтори години. Але перший випуск вийде о 21:30, одразу по завершенні матчу «Шахтар» - «Динамо».

 

Програма замінить в ефірі спортивний тижневик «Футбольний вікенд», який виходив щонеділі на каналі «Україна» протягом 10 років.

 

Раніше планувалося, що «Футбольний вікенд» на каналі «Україна» з вересня змінить формат і вийде з новими рубриками та обличчями. Водночас «Україна» розглядала варіант розвитку і продовження проекту «Великий футбол», який виходив щодня в дні матчів Євро-2012. Вели проект Олександр Денисов та Ірина Блохіна.

 

Нагадаємо, що «Медіа Група Україна», до якої входить канал «Україна», разом з групою компаній «1+1» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА на три сезони (2012-2015 роки).

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7844
Читайте також
13.06.2012 16:47
Ирина Гордейчук
, Семен Случевский, для «Детектор медіа»
27 303
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тимо
4235 дн. тому
Была прекрасная передача Футбольный уик-энд. Посадили на шею Денисову эту куклу. ТРК Украина канал для домохозяек, что еще сказать.
gabibov_ua
4236 дн. тому
Жай та й тільки. Ну зрозуміло чому ії на ЄВРО взяли, а тут вона навіщо? Вона ж нічого путнього не говорила тоді, лише за Денисовим повторювала все. ПРОФУТБОЛ на 2+2 будуть дивитись щє більше людей тепер.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду