Нові проекти «2+2» виходитимуть у праймі буднів

22 Серпня 2012
7245
22 Серпня 2012
19:13

Нові проекти «2+2» виходитимуть у праймі буднів

7245
«Помста природи», «ДжеДАЇ», «ОбломUA»
Нові проекти «2+2» виходитимуть у праймі буднів

«2+2» запускає лінійку нових проектів власного виробництва у праймі буднів о 20:00. Про це йдеться в телепрограмі каналу.

 

Із 27 серпня щопонеділка о 20:00 виходитиме програма «Помста природи» про природні катаклізми, щовівторка - «ДжеДАЇ» про неоголошені війни, що точаться на українських автошляхах, щосереди - «ОбломUA» про найбезглуздіші невдалі трюки.

 

Повтор «ОбломUA» виходитиме по суботах о 22:15.

 

Тижневик «Помста природи» - це відеорозповідь про стихійні лиха та природні катаклізмі які людина спричинила своєю гіперактивною техногенною діяльністю. У кожному випуску розкажуть про те, як шкодить природі цивілізація, які збитки підраховує людство, як людям вдається пережити катаклізми і врятуватися від стихій.

 

Тележурнал «ОбломUA» засновано на роликах з інтернету. У ньому визначатимуть десятку найкрутіших та найневдаліших трюків світу. Теми роликів - безглузді, дурні, неприємні ситуації, в які людина потрапляє, не замислюючись про можливі наслідки «геройства» чи зловживання алкоголем.

 

Програма «ДжеДАЇ» розповість про безглузді порушення правил дорожнього руху, неадекватну поведінку водіїв і пішоходів, інші абсурдні, але небезпечні ситуації, з якими інспекторам Державтоінспекції доводиться зустрічатися на дорогах. Проект ґрунтується на оперативному відео ДАІ та аматорських записах спілкування водіїв із даішниками.

 

У новому сезоні «2+2» планує також запустити програми «Неймовірні історії» про людей, яким вдалося пережити стихійні лиха, неймовірні випробування чи нещасні випадки, та «Сезон полювання» про звичайний день українських правоохоронців. Їхні дати старту і дні виходу поки невідомі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7245
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду