Дмитро Лисицький переходить в УМХ

20 Серпня 2012
12105
20 Серпня 2012
12:14

Дмитро Лисицький переходить в УМХ

12105
Замінить на посаді Віталія Гордуза
Дмитро Лисицький переходить в УМХ

Дмитро Лисицький, який залишає посаду комерційного директора в групі компаній «1+1», обійме посаду керівника інтернет-бізнесу «Українського медіахолдингу» (УМХ). Цю інформацію ain.ua «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі УМХ.

 

Точна дата, з якої Дмитро Лисицький приступить до виконання нових обов'язків, поки що невідома. Деталі прес-служба обіцяє надати згодом.

 

Нагадаємо, у липні цього року стало відомо, що Віталій Гордуз залишає УМХ, а трохи пізніше з'явилася інформація про те, що Дмитро Лисицький іде з «1+1» і планує займатися власним бізнесом. Виконувачем обов'язків комерційного директора групи «1+1» з 31 жовтня стане Тимофій Гонта, який зараз очолює відділ прямої реклами.

 

Дмитро Лисицький працював у групі «1+1» з 2009 року. До цього протягом восьми років працював в агентстві Starcom, потім займався ІТ-бізнесом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12105
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду