Юрій Розанов залишив «НТВ+» і працюватиме на «Україні»

16 Серпня 2012
6491
16 Серпня 2012
18:04

Юрій Розанов залишив «НТВ+» і працюватиме на «Україні»

6491
Юрій Розанов залишив «НТВ+» і працюватиме на «Україні»

Російський коментатор Юрій Розанов із 1 вересня працюватиме на телеканалі «Україна». Про це повідомив його колега коментатор Василь Уткін у блозі на сайті sports.ru

 

За словами пана Уткіна, Юрій Розанов переїжджає до Києва.

 

«Пропозицію, звичайно, зроблено через результати нашої роботи на Євро, про яку, як з'ясувалося, із задоволенням згадуємо не тільки ми. Наскільки я зрозумів, ця пропозиція, про яку прийнято говорити, що від неї не відмовляються - можу розмірковувати про це лише з розповідей інших бо сам такої не отримував», - зазначив Василь Уткін.

 

Нагадаємо, Юрій Розанов та Василь Уткін коментували матчі Євро-2012 на телеканалі «Футбол» (група «Україна»).

 

Юрій Розанов працював телекоментатором на «НТВ+» з 1996 року.

 

Як пише сайт «Чемпіон», таким чином телеканал «Україна» може намагатись компенсувати відсутність коментатора Віктора Вацка, який незабаром стане віце-президентом львівських «Карпат».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6491
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4263 дн. тому
Розумний крок керівництва "України"! Без Вацька, з тією дітворою-коментаторами, рейтинг Ліги чемпіонів не витягнеш. Плюси вкотре програють у спортивній журналістиці конкуренту, нервово закуривши в стороні. На тлі супер-профі Розанова,юнацький коментаторський садочок плюсів призведе до ще більшого просідання рейтингів.
gabibov_ua
4264 дн. тому
Під ЛЧ запросили. Дуже гарно коментує, хоча й на російській. Гарний вибір.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду