Телеканал «Київ» запускає програми «Якісне життя» і «Служба порятунку», покаже нові серіали

9 Серпня 2012
13843
9 Серпня 2012
17:54

Телеканал «Київ» запускає програми «Якісне життя» і «Служба порятунку», покаже нові серіали

13843
Уперше канал отримав ексклюзивні права на прем’єрний показ в Україні низки серіалів
Телеканал «Київ» запускає програми «Якісне життя» і «Служба порятунку», покаже нові серіали

Телеканал «Київ» у новому телевізійному сезоні запускає дві нові щотижневі програми «Якісне життя», яка присвячена захисту прав споживача, та проект журналістських розслідувань «Служба порятунку». Цю інформацію «Телекритиці» повідомила директор телеканалу «Київ» Світлана Криворучко.

 

«Назва проекту "Якісне життя" говорить сама для себе. Завдання нашої команди - допомогти споживачеві розібратися у розмаїтті пропонованих продуктів, непродовольчих товарів та послуг. Проекти зі схожим спрямуванням, які виходять на різних каналах зараз, на мою думку,  лише залякують глядача. Для мене, як для мами чотирьох дітей, важливо не лише знати, якими небезпечними можуть бути ті чи інші продукти, а й те, як і де знайти інші - безпечні та якісні. Тому в нашій програмі ми покажемо, як правильно обрати той чи інший товар, в яких умовах він повинен зберігатися і які ознаки його якості», - сказала Світлана Криворучко.

 

Щодо проекту «Служба порятунку», то він, за словами директора, має на прикладі життєвих історій показати глядачеві, як не стати жертвами шахраїв, як захистити свої права в ситуаціях, які здаються безвихідними. У якому саме слоті і у які дні будуть транслюватися ці проекти ще не визначено.

 

Світлана Криворучко також зауважила, що глядачі у новому сезоні зможуть побачити ще один - культурологічний проект. Наразі тривають творчі дискусії щодо того, яким він має бути.

 

Крім того, канал планує показати нові серіали. «Вперше в історії телеканалу ми отримали ексклюзивні права на прем'єрний показ в Україні дуже якісних серіалів від провідних європейських виробників. Це, зокрема, два гостросюжетні серіали "Мафіозі" та "Мисливці за головами" виробництва такої визнаної у світі компанії, як Canal+, та іспанський мелодраматичний серіал "Таємниці мостів"», - сказала Світлана Криворучко. 

 

Також канал закупив пакет художнього кіно від Warner Bros., Image, Visionway, Canal+. «Починаючи з серпня, телеканал «Київ» покаже серіали, які вже стали улюбленими для багатьох європейців. Це і польські мелодраматичні "Епоха честі" та "Справедливі", німецький гостросюжетний "Служба порятунку. Загін 112", французький комедійний "Відчайдушні батьки"», - додала директор каналу «Київ».

 

«Детектор медіа»

Фото журналу «Публичные люди»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13843
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду