У «Що? Де? Коли?» гратимуть Фреймут, Писанка, Джеджула та інші ведучі

8 Серпня 2012
6077
8 Серпня 2012
12:48

У «Що? Де? Коли?» гратимуть Фреймут, Писанка, Джеджула та інші ведучі

6077
У першому випуску гратиме команда телеведучих на чолі з Антоном Лірником
У «Що? Де? Коли?» гратимуть Фреймут, Писанка, Джеджула та інші ведучі

19 серпня, у неділю, на «Інтері» стартує третій сезон «зоряної ліги» гри - «Що? Де? Коли? 2012». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У третьому сезоні телегри з глядачами змагатимуться дев'ять команд. Це команди зірок шоу-бізнесу, акторів, радіоведучих, зірок-одеситів, спортсменів, відомих жінок, а також команди телеканалу «Інтер», «Студії Квартал-95»

 

Дебютантами цього сезону стануть телеведучі Руслана Писанка, Володимир Андрієвський, Степан Казанін, Ольга Фреймут, Андрій Пальчевський, Григорій Решетняк, Інна Цимбалюк та радіоведучі - Сергій Кузін, Андрій Джеджула, Анатолій Анатоліч і багато інших.

 

«Що? Де? Коли? 2012» виходитиме щонеділі о 22:30

 

Нагадаємо, «Що? Де? Коли? Зіркові війни» стартувало на телеканалі «Інтер» 18 лютого 2011 року. Ведучий програми - Олександр Андросов. У першому випуску, 19 серпня, гратиме команда телеведучих: капітан Антон Лірник, Сергій Притула, Максим Неліпа, Кароліна Ашіон, Олег Михайлюта та Григорій Решетняк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6077
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гость
4249 дн. тому
тошнит смотреть этот кошмар:( Просто пародия:( Это не российская ЧТО Где Когда На каком рейтинге они держатся, уму не постижимо
Думан
4250 дн. тому
Педан, а чому це "тупица фреймут"? Дуже приємна, розкута, зрештою і розумна телевізійниця. її люблять, поважають... Напевно, гадалося, що єврейка? А виявилося, що ні. Тому у твоєму розумінні й "тупица"?
)))
4250 дн. тому
ви забули про розинську - вона там тоже в цій кампашці була
Сашко
4250 дн. тому
може, Решетник?
педан
4250 дн. тому
а тупица фреймут хоть таблицу умножения знает?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду