Скрипін вестиме економічне шоу на Business

3 Серпня 2012
10221
3 Серпня 2012
11:48

Скрипін вестиме економічне шоу на Business

10221
Скрипін вестиме економічне шоу на Business

Роман Скрипін вестиме економічне шоу, а не новини на телеканалі Business (під такою назвою з 26 грудня мовить UBC). Цю інформацію «Детектор медіа» уточнив Артем Ткачов, керівник медіанапряму компанії UBG, що управляє й володіє супутниковими телеканалами Business, «A-One Україна», «Добро-ТВ», Ukrainian Fashion і ZTV.

 

Проект виходитиме п'ять разів на тиждень у будні у вечірньому праймі, швидше за все, у слоті 19.00-21.00.

 

Програма стартує 1 вересня.

 

Нагадаємо, телеканал  Business змінює сітку мовлення та звільняє  близько 40 співробітників. Окрім Романа Скрипіна на каналі з'явиться ще одне нове обличчя - Людмила Добровольська, яка також розпочне роботу 1 вересня. Вона вестиме вечірні новини каналу.

 

Роман Скрипін на початку 2012 року залишив Новий канал, де працював у ранковому шоу «Підйом», і створив компанію «Скрипін продакшн», яка займається розділом відео репортажів «УП. Відео» інтернет-видання «Українська правда».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10221
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вопрос
4251 дн. тому
Скрипин и экономика? Смешно. Ну-ну. Сколько в Киеве телеканалов Скрипин уже обошел?
Знавець
4275 дн. тому
Скрипін - шоумен рєдкасний! :)
telenews
4281 дн. тому
Верните Саломаху... Заскучали Он действительно был лучшим
bivshiy
4282 дн. тому
telenews // 03.08.2012 12:00:28 --- А вот на счет Александра Ивановича язвить не надо. Хоть еще тот жук и нервишки попортил порядочно, но при нем большинство проектов были окупаемы. И приносили денег ежемесячно, столько сколько наверное все шобло продюссеров-режиссеров-менеджеров Ткачева и за год не заработали. И платил процент порядочно без кидалова. Куда девались деньги, вместо того чтобы их инвестировать? Спросите у шайки воров со Сковороды - Алексеева и Одувайла (который говорят был в бегах). А Саломаха ими был повязан руками и ногами (не знаю какие там были договоренности), но из минимума, практически на соплях он еще умудрялся держать марку канала и его имя. и ни каких дополнительных ресурсов ему и близко не давали. на канале 3-4 оператора, 2-3 инженера монтажа, на проектах - один ведущий, он же редактор, он же журналист, он же следит за монтажом, он же привлекает спонсора. еще и по передаче коммерческих договоров с эфирками сопровождает.
telenews
4282 дн. тому
Телеканалу Бизнес-UBC наступила окончательная хана. Это уже даже не агония. Это - паралич перед наступлением КОМЫ. Вот, что бывает, когда денег много, а ума, как их приумножить - нет. Если бы тогда не уволили Светлану Коляду, сегодня бы UBC приносил своим хозяевам баснословные барыши. Можете попросить ещё одного менеджера, который умеет зарабатывать гроши. А зовут его... - вы угадали. Александра Ивановича - в студию...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду