АППК створила юридичний комітет

2 Серпня 2012
6065
2 Серпня 2012
11:14

АППК створила юридичний комітет

6065
АППК створила юридичний комітет

Асоціація правовласників і постачальників контенту (АППК) створила постійно діючий консультаційний орган - Юридичний комітет для оперативного реагування на праворві зміни на ринку телебачення і телекомунікацій. Про це повідомляє прес-служба асоціації.

 

Таке рішення було прийнято на відкритому засіданні правління АППК ще 17 липня.

 

Основним завданням комітету буде вироблення спільних рекомендацій для регуляторних державних органів та учасників ринку платного телебачення. До складу комітету входять представники членів АППК, а також спеціально запрошені учасники.

 

Куратором юридичного комітету стала Ірина Козлова (ПрАТ «Датагруп»).

 

У першому засіданні комітету 24 липня, взяли участь віце-президент АППК Наталія Клітна, юрисконсульт ТОВ «РТГ» Денис Милосердов, юрисконсульт Асоціації «Укртелемережа» Тетяна Зачепіленко, юрисконсульт ЗАТ «Датагруп» Ірина Козлова і директор з комерційних та правових питань ГО «Луганське кабельне телебачення» Алла Приходько.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду