Мустафа Найєм написав заяву в міліцію з приводу нападу охорони регіонала

31 Липня 2012
11399
31 Липня 2012
13:20

Мустафа Найєм написав заяву в міліцію з приводу нападу охорони регіонала

11399
Готує звернення до ГПУ, МВС і парламентського комітету
Мустафа Найєм написав заяву в міліцію з приводу нападу охорони регіонала

Журналіст Мустафа Найєм написав заяву в міліцію з приводу нападу на нього 30 липня охорони одного з делегатів з'їзду Партії регіонів. Заяву прийняли в Дніпровському райвідділі 30 липня близько 23:00. Зараз журналіст пише відкритий лист генеральному прокурору, міністру внутрішніх справ і парламентському Комітету з питань свободи слова та інформації. Про це пан Найєм повідомив «Детектор медіа».

 

«У заяві я вказав, що проти мене були вжиті дії, які я розцінюю як перешкоджання професійній діяльності журналіста і хуліганство, оскільки мені завдали ударів, вибили телефон і видалили з нього записи», - розповів журналіст. Відновити файли в телефоні поки не вдалося.

 

Мустафа Найєм у своїй заяві також вказав імена свідків інциденту - харківського губернатора Михайла Добкіна, народного депутата Віталія Хомутинніка, колеги-журналіста та начальника Дніпровського ДАІ. «Сподіваюся, міліція опитає цих людей і встановить істину», - додав пан Найєм.

 

Журналіст запам'ятав номер автомобіля, з якого вийшли охоронці-нападники, і вже встановив людину, на яку зареєстровано авто. Але поки що його імені не розголошує, тому що це - охоронець, а журналіст прагне дізнатися ім'я делегата з'їзду, якого супроводжувала охорона.

 

Мустафа Найєм припускає, що це був народний депутат, адже на машині були проблискові маячки. «Ця людина телефонувала мені з номера Віталія Хомутинніка і просила не роздмухувати скандалу, але я його голосу не впізнав», - зазначив Мустафа Найєм.

 

Сьогодні, 31 липня, Мустафа Найєм брав інтерв'ю у заступника голови Партії регіонів Володимира Рибака, який пообіцяв журналістові розібратися в інциденті.

 

Інцидент з Мустафою Найємом стався 30 липня. Охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів побила журналіста, вибила в нього з рук телефон і видалила з нього зняте відео.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11399
Читайте також
31.07.2012 14:42
Мустафа Найем, «Блоги. Українаська правда»
22 746
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
:)))
4276 дн. тому
І правильно зроблять, якщо візьмуться. Люди, які голосують за кримінальних злочинців, заслуговують на зневагу і знущання.
Верховинець
4276 дн. тому
Опричнина. Скоро за простих людей візьмуться.
Леон
4276 дн. тому
Пусть радуется что дали немного,ведь он давно заработал больше. Любимая его работа- обосрать всех кому угодно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду