Рада відмовилася відхиляти мовний закон

30 Липня 2012
7430
30 Липня 2012
11:30

Рада відмовилася відхиляти мовний закон

7430
Рада відмовилася відхиляти мовний закон

Верховна Рада України відмовилась скасувати ухвалений 3 липня 2012 року мовний закон. Про це повідомляє УНІАН.

 

Парламент розглядав 4 проекти постанов щодо скасування мовного закону. Всі постанови були внесені представниками об'єднаної опозиції. Однак, жодна постанова не набрала необхідної кількості голосів.

 

Зокрема, постанову внесену депутатом від НУ-НС Юрієм Кармазіним підтримали 46 народних депутатів, депутатів від фракції «БЮТ-Батьківщина» Юрія Одарченка та Степана Курпіля лише - 37, депутата від фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергія Саса - 42, і депутата від фракції НУ-НС Арсенія Яценюка - 38.

 

Перед цим Верховна Рада України відмовилася задовольнити заяву голови Верховної Ради Володимира Литвина про звільнення з посади спікера парламенту. Нагадаємо, Володимир Литвин 4 липня написав заяву про відставку на знак протесту проти ухвалення Верховною Радою мовного закону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7430
Читайте також
08.08.2012 12:30
Євген Солонина, «Радіо свобода»
17 576
08.08.2012 09:20
Сергій Таран, «Українська правда»
17 739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду