Coxo Digital та Adme.ua запустили аудіоподкаст з реклами та маркетингу

25 Липня 2012
5049
25 Липня 2012
12:07

Coxo Digital та Adme.ua запустили аудіоподкаст з реклами та маркетингу

5049
Називається Blablaladigital
Coxo Digital та Adme.ua запустили аудіоподкаст з реклами та маркетингу

Агентство цифрового маркетингу Coxo Digital спільно з Adme.ua запустило інформаційно-освітній проект Blablaladigital. Про це повідомляє директор та керуючий партнер агентства Олександр Кайданнік.



За його словами, програма представляє собою аудіоподкаст, розрахований на професіоналів у сфері реклами і маркетингу. У ньому фахівці українського digital-простору обговорюють у студії рекламні кейси і реалії, а також визначають основні перспективи розвитку української інтернет-реклами. «При цьому скандали, інтриги і розслідування вітаються повною мірою», - зазначив директор Coxo Digital.



За словами Олександра Кайданніка, український ринок традиційно потребує «розгойдування», оскільки більшість великих замовників консерватори і довіряють виключно перевіреним каналам. «Digital бурхливо розвивається лише кілька останніх років, і з усіма його незрозумілими SMM, forum buzz, viral, WOM, talking about та іншими термінами, в очах великих рекламодавців не виглядає настільки надійним та ефективним, як стара добра "наружка" або "телек"», -  каже він.



Подкаст передбачає дві мети: ознайомити ринок з професіоналами в digital, а також виявити прогресивних клієнтів, які готові ризикувати,  і «зробити щось нове, помітне і запам'ятовується на тлі стандартного рекламного шуму», - підкреслив керівник digital-агентства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду