«Україна» знімає мок’юментарі про видатних українців до Дня Незалежності

18 Липня 2012
8259
18 Липня 2012
14:36

«Україна» знімає мок’юментарі про видатних українців до Дня Незалежності

8259
Виробляє фільм Signal Red
«Україна» знімає мок’юментарі про видатних українців до Дня Незалежності

Телеканал «Україна» розпочав зйомки науково-популярного проекту, який розповідає про видатні винаходи українців, що змінили світ. Про це повідомляє прес-служба «України».

 

Фільм «Мейд ін Юкрейн» вийде на телеекрани 24 серпня, у День Незалежності.

 

Стрічка знімається в жанрі мок'юментарі, в стилістиці road movie («фільм-подорож») -об'єднує елементи науково-популярного, пригодницького та фентезійного жанрів, з інтеграцією ігрових сцен та комп'ютерної графіки.

 

Головні герої фільму - Дмитро та його сестра Олена - сучасні молоді люди, які подорожують світом, навчаються і працюють. За сімейною традицією, 24 серпня вони відправляються на «малу батьківщину» - у невелике українське село до свого діда-мельника, «який до того ж ще трохи й... чаклун»: «Онуки дуже скептично оцінюють роль України у світовій історії, про що прямо і заявляють дідові. І ось тут починаються чудеса...»

 

Зйомки проекту здійснює продакшн-хауз Signal Red, який входить до групи компаній Film.ua.

 

«Для зйомок фільму ми зібрали по-справжньому професійну команду, яка працює чітко і злагоджено і може реалізувати проект у найкоротші терміни. У процесі створення фільму ми використовуємо нестандартні творчі рішення та інноваційні підходи, адже основною «фішкою» фільму є велика кількість спецефектів з 3D-технологіями для візуалізації наукових досліджень та відкриттів», - говорить Оксана Майданська, креативний продюсер Signal Red.

 

Головні ролі у фільмі «Мейд ін Юкрейн» виконали Дмитро Ступка та Вікторія Токманенко, роль діда-мельника зіграв заслужений артист України Валерій Зайцев.

 

 «Головним в цьому проекті для мене стало те, що фільм присвячений Дню Незалежності. Це - дуже патріотичне кіно, і, коли мені запропонували зіграти в ньому роль - я відразу погодився. Упродовж всього фільму автори розповідають про Україну і про талановитих українців, без яких сучасний світ був би немислимий», - коментує Дмитро Ступка.

 

До зйомок приєдналися й працівники «України». Ролі у фільмі виконали ведучі програми «События» Олександр Мозговий, Марина Кухар, Олена Кот та Євген Міхін, ведучий програми «События недели» Андрій Данилевич, ведучі соціального телепроекту «Критична точка» Микола Сирокваш та Олександра Адаменко, а також журналісти каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8259
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lom
4298 дн. тому
Цікаво - мова хвільму - кацапська?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду