Film.ua продала інтернет- і VOD-права на свої серіали в США і Канаду

17 Липня 2012
7695
17 Липня 2012
11:07

Film.ua продала інтернет- і VOD-права на свої серіали в США і Канаду

7695
Права на «Баладу про Бомбера» і «Полювання на Верфольфа»
Film.ua продала інтернет- і VOD-права на свої серіали в США і Канаду

Film.ua Distribution уклала угоду з американським дистрибутором Alliant Content щодо продажу інтернет- і VOD-прав на територію США і Канади на військові серіали «Балада про Бомбера» і «Полювання на Верфольфа». Про це йдеться на сайті Film.ua.

 

Відповідно до договору американський дистриб'ютор зможе розпоряджатися впродовж одного року, включаючи показ на каналі Pure History, який належить Alliant Content і транслюється на відеопорталі Hulu.

 

Нагадаємо, у 2009 році компанія Film.ua Distribution продала DVD-права на випуск військових серіалів «Третього не дано» та «Полювання на Вервольфа» на територію Австрії, Німеччини, Швейцарії та Польщі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду