«Інтер» оголосив кастинг на реаліті про собак

16 Липня 2012
9917
16 Липня 2012
15:13

«Інтер» оголосив кастинг на реаліті про собак

9917
Шукає сім’ї, які хочуть завести пса
«Інтер» оголосив кастинг на реаліті про собак

Телеканал «Інтер» оголосив кастинг сімей для участі у новому реаліті-шоу про «усиновлення» собак. Про це йдеться на сайті каналу.

 

«Ми шукаємо сім'ї з 4 або більше осіб (з дітьми), які "дозріли" для того, щоб у їхньому будинку з'явився ще один член сім'ї - волохатий чотирилапий друг... Жодних інших вимог до сімей немає. Тільки бажання обзавестися вихованцем. Разом ми знайдемо ідеального друга для вас і ваших дітей», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Раніше «Детектор медіа» писала, що «Інтер» зніматиме телепрограму про собак з робочою назвою «Сімейний пес» за форматом Family Dog компанії Shine International. Виробляє проект для «Інтера» «Студія Квартал 95».

 

За умовами формату щотижня одна родина обирає собі собаку. На початку кожного епізоду в сім'ї опиняється десять безпритульних собак. Через певний час сім'я по черзі відмовляється від дев'яти песиків і залишається з одним, який підходить їм найкраще. Собак шукають у зоомагазинах, притулках для тварин та на фермах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9917
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
NL
4228 дн. тому
А що тут такого дивного?? Чудовий проект завдяки якому собаки знайдуть нових господарiв.
d1
4273 дн. тому
Після усиновлення дітей із сиротинців вони будуть "усиновлювати" собак! Ноу коментс!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду