Прокуратура і СБУ затримали посадовця Нацради

12 Липня 2012
11528
12 Липня 2012
16:48

Прокуратура і СБУ затримали посадовця Нацради

11528
Під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 20 тис грн
Прокуратура і СБУ затримали посадовця Нацради

12 липня працівники прокуратури міста Києва спільно з працівниками СБУ затримали «на гарячому» у своєму робочому кабінеті посадовця апарату Національної ради з питань телебачення та радіомовлення під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 20 тис грн. Про це повідомив відділ зв'язків з громадськістю прокуратури міста Києва.

 

Загалом, за інформацією прокуратури, посадовець вимагав 40 тис. грн від представника регіональної телекомпанії за підготовку матеріалів для розгляду Нацрадою питання про видачу ліцензії цій компанії на здійснення телекомунікаційних послуг.

 

«На даний час триває огляд місця події. За результатами огляду буде вирішено питання щодо кваліфікації його дій та порушення кримінальної справи», - йдеться в повідомленні.

 

Прокуратура та СБУ імені посадовця не називають. За інформацією джерел «Детектор медіа», йдеться про людину на досить високій посаді.

 

Голова Нацради Володимир Манжосов від коментарів щодо ситуації відмовився.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11528
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
4276 дн. тому
а кто его подставил? какая компания?
!
4276 дн. тому
Явки, пароли! =)
у йо
4276 дн. тому
На его месте должен был быть Курус... Шутка. А так пока лишь «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СФЕРИ ПОСЛУГ УКРАЇНИ» УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 922/2009 12 листопада 2009 року
2 кто?
4276 дн. тому
Новицкий
кто?
4276 дн. тому
страна должна знать своих героев!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду