Телеканал «Київ» дізнався, що СБУ вивчає рух коштів на його банківському рахунку

12 Липня 2012
15469
12 Липня 2012
15:08

Телеканал «Київ» дізнався, що СБУ вивчає рух коштів на його банківському рахунку

15469
Канал написав відкритий лист Ігорю Калініну
Телеканал «Київ» дізнався, що СБУ вивчає рух коштів на його банківському рахунку

Телеканалу «Київ» стало відомо, що СБУ вимагає розкрити банківську таємницю в банку - утримувачу комерційних рахунків телекомпанії, а саме: надати інформацію щодо руху коштів на зазначеному рахунку з 1 січня 2011 року. Про це йдеться у відкритому листі телеканалу до голови СБУ, генерал-лейтенанта Ігоря Калініна.

 

Офіційного повідомлення про вищезгадані дії, а також підстави та причини вищезазначених дій телекомпанія не отримувала, зазначає виконувач обов'язків директора каналу Світлана Криворучко.

 

«Просимо звернути Вашу увагу на те, що в разі підтвердження інформації про витребування Службою безпеки України у банку звіту щодо руху коштів телекомпанії "Київ", це може бути розцінено як спроба тиску на ЗМІ напередодні початку передвиборчої кампанії з боку силових структур. Аби розставити крапки над "і" та уникнути ситуації, яку б можна було неоднозначно трактувати по відношенню до очолюваної Вами структури, просимо Вас розібратися та допомогти зробити правильні висновки щодо вищезазначених обставин», - йдеться у відкритому листі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду