Коляда і Криворучко очолили «Банк-TV»

12 Липня 2012
14584
12 Липня 2012
14:52

Коляда і Криворучко очолили «Банк-TV»

14584
Із вересня канал розпочне повноцінне цілодобове мовлення
Коляда і Криворучко очолили «Банк-TV»

Головним редактором телеканалу Національного банку України «Банк-TV» стала Світлана Коляда, а директором - Світлана Криворучко. Цю інформацію Світлана Коляда підтвердила «Детектор медіа» особисто.

 

Наразі триває підготовка до повноцінного цілодобового мовлення «Банк-TV», яке має стартувати з вересня, повідомила пані Коляда. «На початку серпня ми плануємо провести кастинги ведучих новин, будемо формувати команду і сітку мовлення. У нас будуть щогодинні прямоефірні 10-хвилинні новини, а увечері підсумковий мінімум 20-хвилинний випуск», - сказала головний редактор.

 

Світлана Коляда раніше працювала виконавчим директором супутникового телеканалу Shopping TV, генеральним продюсером одеського супутникового телеканалу OK і телеканалу UBC, ведучою на телеканалі «Інтер», дніпропетровському 9-му каналі.

 

 

 

 

 

Світлана Криворучко паралельно з роботою на «Банк-TV» продовжує виконувати обов'язки директора муніципального столичного телеканалу «Київ».

 

 

 

 

 

 

Наприкінці квітня, «Банк-TV» розпочав ефірне цифрове мовлення в мережі оператора «Зеонбуд» і супутникове на супутнику Astra 1G в пакеті оператора «Укркосмос». 9 липня телеканал розпочав супутникове мовлення на супутнику Amos 2.

 

Нині триває рекламна кампанія «Банк-TV» (логотип - БТБ) на зовнішніх рекламних носіях, де БТБ позиціонується як перший спеціалізований фінансовий телеканал.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

У квітні 2012 року «Банк-TV» відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу. У квітні ж головним продюсером каналу стала Людмила Обертинська.

 

У травні Нацбанк за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14584
Читайте також
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юран
4294 дн. тому
Марта Гримська -- головний отримувач вiдкатiв. Половина закупiвель йде без тендеру. Покрива марточку -- зам Арбузова - пан Прохоренко. Арбуузов не в курсi )))/На ТВ-обладнаннi вже заробила M/на однокiмнатну квартирку. Бiлборди (рекламують канал, якого ще по сутi нема -- як же це тупо!!) зараз купуються по 3-5 тыс. баксiв у Gallery -кишеньковоъ контори марточки. Маладца! А сидiти буде не вона. А той хто пiдписуэ документи.
telenews
4295 дн. тому
Світлана Криворучко - доверенное лицо Леонида Черновецкого на ТРК Киев?
Vit
4296 дн. тому
"на суму 71,33 млн грн...... Куда можно зарыть столько денег???))) " - украсть! Что, не понятно?
ответ
4298 дн. тому
Обертинская - главный продюсер канала.
Вопрос
4299 дн. тому
А где Обертинская?
Mich
4299 дн. тому
ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн грн...... Куда можно зарыть столько денег???))) или информация подана не корректно...
Ксю
4299 дн. тому
Світлано, вітаю! З твоїм досвідом та рішучістю є впевненість, що все буде як слід :)
юра
4299 дн. тому
Треба піти на співбесіду на цей канал, якщо можна і куда звертатись в НБУ
Юрий
4299 дн. тому
Светлана, поздравляю! Надеюсь, в Украине, наконец, появится качественный канал деловых новостей, как, например, РБК в России!
Охрим
4299 дн. тому
«Банк-TV» розпочав ефірне цифрове мовлення в мережі оператора «Зеонбуд» тільки вчора :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду