Слабошпицький візьме участь у міжнародному конкурсі кінофестивалю в Локарно

12 Липня 2012
8517
12 Липня 2012
11:24

Слабошпицький візьме участь у міжнародному конкурсі кінофестивалю в Локарно

8517
Із фільмом «Ядерні відходи»
Слабошпицький візьме участь у міжнародному конкурсі кінофестивалю в Локарно

Стрічка «Ядерні відходи» Мирослава Слабошпицького представить Україну на 65-му кінофестивалі короткометражного кіно в Локарно. Про це повідомляє сайт фестивалю.

 

Ця 29-хвилинна ігрова драма увійшла до альманаху «Україно, гудбай!». Конкурентами Мирослава Слабошпицького виступлять майже 30 режисерів з уього світу.

 

 


 

 

Швейцарський кінофестиваль у Локарно проводиться з 1946 року. Його особливістю є те, що стрічки демонструються на відкритих літніх майданчиках. Покази фільмів проходять на Пьяцца-Гранде - головній площі міста.

 

Кінофестиваль проводиться щороку в серпні і триває одинадцять днів. Завдяки географічному розташуванню, Локарно поєднує культуру і мови трьох регіонів Швейцарії, де поширені італійська, французька та німецька мови. І близько 8000 глядачів фестивалю представляють різні культурні традиції.

 

Форум у Локарно проходить в два тури. Тут відбувається конкурс для художніх фільмів, і визначено дві номінації, за якими оцінюються короткометражні фільми - міжнародні та швейцарські. Також у конкурсній програмі визначено традиційні ретроспективні номінації. Окремо визначають найкращі короткометражні стрічки, зняті в Швейцарії протягом календарного року.

 

«Детектор медіа»

 

 

Фото - goodbye.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду