«Україна» робить реаліті-шоу про подорожі

11 Липня 2012
8987
11 Липня 2012
11:55

«Україна» робить реаліті-шоу про подорожі

8987
Називається «Реальний відпочинок»
«Україна» робить реаліті-шоу про подорожі

Телеканал «Україна» запускає нове реаліті-шоу про подорожі «Реальний відпочинок». Про це йдеться на сайті «Массовка».



За задумом, учасники шоу побувають в різних куточках земної кулі, познайомляться з місцевою кухнею і людьми.

 

Наразі канал проводить кастинги на участь у проекті: «Обожнюєте подорожувати і розповідати про свої подорожі друзям? Ви вже запланували відпочинок на серпень або вересень? Або ж, навпаки, не були закордоном, але завжди мріяли відвідати загадкові країни?! Тоді це шоу саме для вас!», - йдеться в описі кастингів.



Для того щоб потрапити на кастинг, претенденту необхідно мати історію, чому саме він заслуговує на подорож. Анкету можна заповнити на сайті «Массовка».



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду