«Банк-TV» розпочав мовлення на супутнику Amos 2

10 Липня 2012
10651
10 Липня 2012
19:20

«Банк-TV» розпочав мовлення на супутнику Amos 2

10651
До цього вже мовив на Astra 1G та в мережі «Зеонбуду»
«Банк-TV» розпочав мовлення на супутнику Amos 2

9 липня телеканал Національного банку України «Банк-TV» розпочав супутникове мовлення на супутнику Amos 2 (4º західної довготи).

 

Канал на супутнику мовить відкрито, параметри сигналу: частота 10806 МГц, поляризація - горизонтальна, SR 30000, FEC 3/4.

 

Раніше, наприкінці квітня, телеканал розпочав ефірне цифрове мовлення в мережі оператора «Зеонбуд» і супутникове на супутнику Astra 1G в пакеті оператора «Укркосмос» (31,5º східної довготи, частота 12304 МГц, поляризація - горизонтальна, SR 27500, FEC 7/8).

 

Нині триває рекламна кампанія телеканалу «Банк-TV» (логотип - БТБ) на зовнішніх рекламних носіях, де БТБ позиціонується як перший спеціалізований фінансовий телеканал.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

У квітні 2012 року «Банк-TV» відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу.

 

У травні Нацбанк за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10651
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ecto
4300 дн. тому
"«Банк-TV» розпочав мовлення на супутнику Amos 2" Ну і дарма...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду