«1+1» призначив нового піар-директора

10 Липня 2012
8988
10 Липня 2012
11:03

«1+1» призначив нового піар-директора

8988
Анастасія Троцька приступає до обов’язків з 10 липня
«1+1» призначив нового піар-директора

10 липня на посаду піар-директора каналу «1+1» призначено Анастасію Троцьку. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Анастасія Троцька - експерт у комунікаціях і зв'язках з громадськістю. За більш ніж 8 років роботи вона отримала досвід у міжнародних, державних і громадських організаціях, а також у сфері журналістики.

 

Серед успішних завдань, реалізованих пані Троцькою, інформаційні заходи ЮНІСЕФ навколо Євро-2012, створення Мережі соціальної журналістики, масштабна кампанія ЄС проти домашнього насильства, підвищення інвестиційної привабливості Одеського регіону, поліпшення прозорості роботи прикордонних служб Молдови і України та інше.

 

«Ми навмисно шукали людину не з медійного середовища. Досвід людини з нової галузі допоможе нам вийти за межі класичного піару на телебаченні», - прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1+1».

 

Пані Троцька також має досвід міжнародного експерта в кризових регіонах, надаючи інформаційну підтримку під час проведення перепису населення в Косово та сприяння мирному вирішенню конфлікту в Придністров'ї, а також на європейському рівні по залученню нових членів до Асамблеї європейських регіонів у Франції.

 

Сама Анастасія Троцька коментуючи зміну сфери діяльності, сказала: «Для мене це абсолютно нова сфера, можливість подивитися на медіа зсередини і реалізувати всі ідеї без перешкод. Але головне я буду працювати над змінами в сприйнятті людей, просуваючи нові формати новин, стилю життя, розваг в Україну».

 

Попередній піар-директор Анастасія Жук пішла з посади 1 липня. Анастасія Жук працювала на посаді піар-директора «1+1» з 2008 року. Раніше вона була прес-секретарем «Українського медіахолдингу».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Дуся»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду