«Студія Квартал-95» продала формат «Розсміши коміка» в Казахстан і веде перемовини зі США

9 Липня 2012
9667
9 Липня 2012
13:15

«Студія Квартал-95» продала формат «Розсміши коміка» в Казахстан і веде перемовини зі США

9667
У Казахстан і Латвію продано права на показ «Вечірнього кварталу», «Вечірнього Києва» та святкових концертів
«Студія Квартал-95» продала формат «Розсміши коміка» в Казахстан і веде перемовини зі США

Продакшн-компанія «Студія Квартал-95» продала формат проекту «Розсміши коміка» в Казахстан «Незалежному телевізійному каналу» (НТК). Про це повідомляє прес-служба студії.

 

Вихід програми в ефір казахського телебачення заплановано на осінь цього року.

 

Цікавість до формату «Розсміши коміка» зростає, каже генеральний продюсер каналу «Інтер» і художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський: «Нещодавно надійшла пропозиція зі Сполучених Штатів Америки придбати право на виробництво розважального формату і показ на території США, Мексики і країн Південної Америки на три роки. Ми дуже раді тому, що "перші ластівки" українських телепродуктів купуються за кордоном».

 

Казахський НТК придбав крім того права на показ випусків проекту «Вечірній квартал» за 2011 і 2012 роки, а також спецпроектів святкових концертів «23 лютого у Великому місті» та «8 березня у Великому місті».

 

«Перший Балтійський канал» (ПБК) з Латвії, який також мовить на території Литви, Естонії та Росії (Калінінградська область), придбав право на показ всіх випусків проекту «Вечірній Київ», а також ювілейного концерту «Свати. Нам 5 років».

 

Нагадаємо, «Розсміши коміка» продано в Росію (6 травня була прем'єра програми на телеканалі «Россия») та Литву ( програма стартувала навесні 2012 року на каналі Baltijos TV). Автором ідеї та правовласником формату «Розсміши коміка» є компанія «Студія Квартал-95». В Україні проект виходить на телеканалі «Інтер». Ведучими української версії розважального шоу є Дмитро Шепелєв, Володимир Зеленський та Євген Кошевий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду