ТЕТ робить шоу про спокуси

6 Липня 2012
10261
6 Липня 2012
12:05

ТЕТ робить шоу про спокуси

10261
Устоявши перед спокусами, учасник отримає грошову винагороду
ТЕТ робить шоу про спокуси

Канал ТЕТ запускає нове реаліті-шоу, в якому учасникам потрібно буде встояти перед різноманітними спокусами, аби отримати грошову винагороду. Про це зазначається на сайті телеканалу.

 

У проекті візьмуть участь 10 учасників.

 

«Екзотичне місце перетвориться на райський сад для десяти учасників нового проекту ТЕТ. Дерева спокус ростуть у кожному з куточків розкішного маєтку. Єдине, що потрібно від учасників шоу зробити вибір - спробувати встояти перед спокусою і здобути грошовий приз для своєї команди, або віддатись бажанню і отримати заборонений плід?», - йдеться у повідомленні.

 

Взяти участь у кастингу шоу можна, заповнивши анкету на сайті ТЕТу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10261
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду