МВС завдяки «Українській правді» викрило співробітників міністерства, які займались підробкою документів

5 Липня 2012
8226
5 Липня 2012
13:25

МВС завдяки «Українській правді» викрило співробітників міністерства, які займались підробкою документів

8226
Приводом для перевірки стала публікація в блозі Сергія Лещенка
МВС завдяки «Українській правді» викрило співробітників міністерства, які займались підробкою документів

Департамент внутрішньої безпеки Міністерства внутрішніх справ завдяки «пильності та активній громадянській позиції» журналіста інтернет-видання «Українська правда» Сергія Лещенка викрив групу посадовців, які займалися підробкою та розповсюдженням бланків документів суворої звітності. Про це йдеться на сайті МВС.

 

Приводом для перевірки стала публікація «Радий за міністра Захарченка та його 22-річну співробітницю» в блозі Сергія Лещенка на «Українській правді».

 

Зловмисники, які були працівниками центрального апарату відомства, виготовляли та збували за винагороду підроблені бланки перепусток для в'їзду транспорту на його територію. Під час перевірки у фігурантів справи було виявлено та вилучено понад 120 бланків підроблених перепусток з відтиском печатки та підпису керівника підрозділу, відповідального за видачу та облік цих документів. Крім того, було вилучено інші документи, що видаються відомством, та круглу печатку з написом «Міністерство внутрішніх справ України».

 

Матеріали за даним фактом передані до прокуратури міста Києва.

 

При цьому МВС наголошує, що як і попередньо повідомлялось головний штаб міністерства не мав відношення до цих порушень. А протиправні дії вчиняли троє працівників двох інших підрозділів центрального апарату МВС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8226
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду