Газета «Черкаський край» залишилася без головреда

4 Липня 2012
10446
4 Липня 2012
16:09

Газета «Черкаський край» залишилася без головреда

10446
Тетяна Калиновська пішла працювати в ОДА, виконувачем обов’язків головреда став Роман Кирей
Газета «Черкаський край» залишилася без головреда

Обласна черкаська газета «Черкаський край» залишилася без керівника - уже не вперше за останні кілька років. Днями її головного редактора Тетяну Калиновську було призначено начальником управління інформаційної політики та зв'язків із засобами масової інформації Черкаської облдержадміністрації, повідомляє «Прочерк».

 

Тетяна Калиновська не пробула головним редактором і року, а до цього не досить довго керував газетою і її попередник Сергій Халупінський. Він пішов працювати в обласну держтелекомпанію «Рось», хоча спершу йшлося про його призначення в патронатну службу голови ОДА.

 

Нині обов'язки головного редактора газети виконує заступник головного редактора Роман Кирей.

 

Роман Кирей працює заступником головреда «Черкаського краю» з вересня 2011 року, до цього працював у газеті «Молодь Черкащини», ще раніше - шість років був журналістом «Черкаського краю».

 

Хто керуватиме комунальною газетою надалі, поки що не вирішувалося, повідомив керівник прес-служби обласної ради Федір Пилипенко. Кандидатури ще не розглядалися і якихось нових рішень про долю двох комунальних газет - «Нова Доба» і «Черкаський край» - не було.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду