Комітет свободи слова розгляне заяву УП про переслідування СБУ та інцидент з донецьким журналістом Касьяновим

3 Липня 2012
8968
3 Липня 2012
14:25

Комітет свободи слова розгляне заяву УП про переслідування СБУ та інцидент з донецьким журналістом Касьяновим

8968
Комітет свободи слова розгляне заяву УП про переслідування СБУ та інцидент з донецьким журналістом Касьяновим

4 липня Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації планує розглянути заяву інтернет-видання «Українська правда» про переслідування його журналіста Службою безпеки України. Про це йдеться в порядку денному засідання комітету.

 

Також на засіданні члени комітету хочуть розглянути питання щодо перешкоджання професійній діяльності журналіста інтернет - видання «KorrDon.info» Максима Касьянова та заяву редакторів одеських видань «Юг» і «Чорноморські новини» щодо тиску на редакції з боку органів влади та правопорядку з метою заволодіння приміщеннями.

 

Окрім цього комітет має розглянути два законопроекти - «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму державної підтримки галузі кінематографії» (№ 10619 від 15.06.2012) Віктора Януковича та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту персональних даних» (№ 10472 від 15.05.2012) Олега Шевчука.

 

Планується обговорити план роботи комітету на одинадцяту сесію Верховної Ради України шостого скликання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду