СТБ шукає сценаристів для ситкомів

2 Липня 2012
7827
2 Липня 2012
18:13

СТБ шукає сценаристів для ситкомів

7827
Працюватимуть на постійній основі під керівництвом креативної групи з Павлом Кривчиком і Олексієм Поляковим
СТБ шукає сценаристів для ситкомів

Телеканал СТБ запрошує до співпраці на постійній основі сценаристів у компанію з виробництва телепрограм, серіалів, ситкомів гумористичного спрямування. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

Сценаристи працюватимуть під керівництвом креативної групи, до складу якої входять Павло Кривчик і Олексій Поляков (працювали над серіалами «Вороніни», «Реальні пацани», а також розробляли і писали серіал «Вісімдесяті»). Творчий керівник компанії з написання сценаріїв та зйомок ситкомів - Дмитро Танкович.

 

«Наразі головною нашою метою є пошук талановитих сценаристів гумористичного жанру, які готові приступити до створення якісного телевізійного продукту, який буде затребуваний не тільки на українському ринку, але й за його межами, - поділився Дмитро Танкович. - Хотілося б відзначити, що ми шукаємо діючих сценаристів, а не аматорів, людей з досвідом написання цікавих робіт».

 

Щоб узяти участь у відборі, кандидатам необхідно заповнити анкету і виконати творче завдання та прикріпити його до анкети. За підсумками відбору з претендентів буде створена група, яка з 1 серпня почне свою підготовку на телеканалі СТБ. Пізніше з групи відберуть сценаристів у штат компанії.

 

Творче завдання для кандидатів:

- придумати свого комедійного героя, описати його характер і особливості (не більше 5-6 речень).

- написати гумористичну історію з цим героєм (обов'язково з використанням діалогів).

 

Формат гумористичної історії - не більше 2000 знаків з пробілами, шрифт Arial 12.

 

Нагадаємо, наприкінці травня телегрупа StarLightMedia створила окрему компанію з написання сценаріїв та зйомки ситкомів, яку очолив Дмитро Танкович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7827
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду