Star Media знімає четвертий сезон «Смерті шпигунам»

22 Червня 2012
4660
22 Червня 2012
11:57

Star Media знімає четвертий сезон «Смерті шпигунам»

4660
Star Media знімає четвертий сезон «Смерті шпигунам»

Star Media розпочала зйомки четвертого сезону міні-серіалу «Смерть шпигунам» під назвою «Смерть шпигунам. Ударна хвиля». Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

 

Автор сценарію - Ігор Тер-Карапетов, режисер-постановник - Олександр Даруга, художник-постановник - Андрій Толстик, оператор-постановник - Анатолій Сахно, виконавчий продюсер - Олександр Бехверхий, продюсери - Артем Доллежаль, Влад Ряшин.

 

Військовий бойовик зніматимуть у Мінську. Хронометраж картини - 4 серії.

 

«Травень 1943. Начальник УКР "СМЕРШ" генерал-майор Полуноченко доручає молодому співробітнику - лейтенанту ГБ Миколі Ковальчуку перевірити нічим не примітного шкільного сторожа, яким зацікавилася німецька розвідка. Ковальчук дізнається, що Веніамін Шубніков насправді колишній співробітник українського фізико-технічного інституту, фізик-ядерник... Незабаром приходить інформація про те, що у зв'язку із загрозою радянського наступу німці планують демонтувати і вивезти в Німеччину урановий котел. Ковальчук пропонує Полуноченко піти на ризикований крок - використати для проникнення в інститут Шубнікова», - йдеться в анотації.

 

Нагадаємо, першу та другу частину фільму «Смерть шпигунам» транслював ICTV. Прем'єра третього сезону фільму Star Media «Смерть шпигунам. Прихований ворог» вийшла на каналі СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду