«Врятуйте нашу сім’ю» на СТБ взяла частку 6,73%

21 Червня 2012
8170
21 Червня 2012
17:29

«Врятуйте нашу сім’ю» на СТБ взяла частку 6,73%

8170
Показники прем’єри – нижче середніх каналу
«Врятуйте нашу сім’ю» на СТБ взяла частку 6,73%

20 червня, у середу, прем'єра програми «Врятуйте нашу сім'ю» на телеканалі СТБ мала рейтинг 2,05%, частку 6,73% за комерційною аудиторією каналу (люди віком 18-54 років, вибірка «50 тис.+»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі - рейтинг 1,57%, частка 5,86%.

 

Показники прем'єри були нижчими за середні СТБ: минулого тижня (11-17 червня) канал мав середню частку 8,62% за «50 тис.+» та 8,05% за «Всією Україною».

 

Програма транслювалась у слоті 20.13-21.59.

 

Нагадаємо, проект «Врятуйте нашу сім'ю» має на меті вирішити родинні конфлікти. Для кожної сім'ї команда експертів каналу розробить індивідуальний план змін. Кастинги на проект розпочалися ще влітку 2011 року.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». В матеріалі використано дані оvernight. Програма «Врятуйте нашу сім'ю» виходила у слоті 20.13-21.59. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду