Журналісти виставили на благодійний аукціон свої подарунки до Дня журналіста

20 Червня 2012
4831
20 Червня 2012
17:31

Журналісти виставили на благодійний аукціон свої подарунки до Дня журналіста

4831
Зібрані кошти передадуть в інтернат
Журналісти виставили на благодійний аукціон свої подарунки до Дня журналіста

Журналісти зібрали вже близько 12 тис. гривень у благодійному аукціоні, на якому розпродають речі, подаровані прес-службами на День журналіста. Виручені кошти журналісти обіцяють передати вихованцям школи-інтернату «Трипілля». Аукціон проходить у соціальній мережі Facebook.

 

Ініціювали проект журналісти українського Forbes Севгіль Мусаєва та Борис Давиденко. «Прийшли до колег, колеги підтримали нас, і ми організували групи в Facebook», - розповідає «Детектор медіа» Севгіль Мусаєва.

 

Аукціон почався 6 червня і триватиме до кінця літа 2012 року. До акції може приєднатися будь-хто. Розпродаж подарунків працює таким чином: учасник виставляє свої лоти в групі, називає символічну ціну. Кошти, виручені від продажу лота, передає адміністраторам групи. «Адміністратори, зі свого боку, обіцяють вести облік кожної копійки», - пояснюють організатори розпродажу.

 

Збором грошей займається Севгіль Мусаєва, відповідає за всі угоди - Юлія Белінська. Кошти будуть передані в інтернат перед початком нового навчального року. «Наприкінці оприлюднимо, скільки нам вдалося зібрати і що ми будемо робити із цими грошима... Збираємося швидше за все купувати одяг перед новим навчальним роком, з'їздимо до дітей, можливо, придумаємо якусь програму», - розповідає Севгіль Мусаєва.

 

Серед лотів аукціону такі подарунки, як кавовий набір, сувенірні свічки, ручки, блокноти, підноси, фотоальбоми, ваза, фондюшниця, алкогольні напої, теніска, канцелярські підставки, чашки, флешки тощо. 20 червня учасники розпродажу отримають перші лоти в обмін на гроші.

 

Нагадаємо, як писала «Дуся», канал СТБ також мав намір передарувати ноутбуки, отримані на День журналіста. Телеканал планує передати комп'ютер найрозумнішому за результатами ЗНО одинадцятикласнику селища Коцюбинське.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4831
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Космополит
4299 дн. тому
А подарки от УЕФА - рюкзаки, плееры, и т.д. кто-то выставит? Или только подарки от "злочинной" влады??????
скептик
4299 дн. тому
хвалитися благочинністю - це понти. Схоже вони зашкалюють
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду