Perekhid випускатиме «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье» в цифровій версії

19 Червня 2012
4762
19 Червня 2012
11:18

Perekhid випускатиме «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье» в цифровій версії

4762
Продаватимуться в електронних кіосках ej.ua і journals.ua
Perekhid випускатиме «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье» в цифровій версії

Починаючи з травня видавничий дім Perekhid Publishing House випускатиме цифрові версії «Женского журнала» і «Женского журнала. Здоровье». Видання продаватимуться в електронних кіосках ej.ua і journals.ua. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому.

 

Для купівлі та скачування доступні як останні, так і ретро-номери журналів. Обидва кіоски дозволяють оформити передплату на електронні версії журналів.

 

Ціни на цифрові версії журналів трохи нижчі, ніж на друковані аналоги.

 

Купуючи журнал, читачі можуть створювати свій архів і переглядати його, залишаючись онлайн, або скачувати для читання поза зоною доступу до інтернету. Електронні кіоски забезпечують можливість читання журналів як на екрані звичайного комп'ютера (PC, Mac), так і на екрані планшета.

 

«Ми стежимо за тим, як змінюється спосіб споживання інформації читачами. І те, що кожен з них щодня взаємодіє мінімум з трьома екранами (комп'ютер, телефон, планшет), вимагає від нас відповідних коригувань стратегії розвитку друкованих продуктів. Цифрові версії журналів - це найперший і найпростіший крок. Я впевнена, серед читачів знайдуться ті, хто оцінить електронну версію, адже звичний багатьом момент перегортання збережений, а скачавши журнал собі на планшет, можна, як і раніше, приємно проводити з ним час у ванній і в очікуванні процедури в салоні краси», - коментує Олена Лобова, директор Perekhid Publishing House.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду