Матч Іспанія – Ірландія взяв вищі показники за поєдинок Італії з Хорватією

15 Червня 2012
7201
15 Червня 2012
17:08

Матч Іспанія – Ірландія взяв вищі показники за поєдинок Італії з Хорватією

7201
Матч Іспанія – Ірландія взяв вищі показники за поєдинок Італії з Хорватією

14 червня футбольний матч Італія - Хорватія о 18:50 на Першому національному взяв рейтинг 3,99%, частку 15,72% за комерційною аудиторією каналу (люди віком старше 18 років, вибірка «Вся Україна»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «50 тис.+» показники ще вищі - рейтинг 4,65%, частка 15,84%.

 

На телеканалі «Україна» поєдинок між збірними Іспанії та Ірландії о 21:35 узяв вищі показники: рейтинг 7,43%, частку 22,62% за «50 тис.+» та рейтинг 5,66%, частку 18,42% за «Всією Україною».

 

Досі найрейтинговішою трансляцією «України» залишається матч Україна - Швеція (11 червня), а на Першому - Франція - Англія (11 червня).

 

Минулого тижня (4-10 червня) Перший національний мав середню частку 4,34% за «Всією Україною» та 3,8% за «50 тис.+». А телеканал «Україна» за цей період мав середню частку 11,79% за вибіркою «50 тис.+» та 10,9% за «Всією Україною».

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду