Перший національний і Савік Шустер шукатимуть кандидатів для «Народного списку» Королевської

14 Червня 2012
8908
14 Червня 2012
12:43

Перший національний і Савік Шустер шукатимуть кандидатів для «Народного списку» Королевської

8908
Продакшн Савіка Шустера робить комерційний політичний проект на замовлення Національної телекомпанії України
Перший національний і Савік Шустер шукатимуть кандидатів для «Народного списку» Королевської

Перший національний запускає новий проект - «Народний список», переможець кого отримає місце в партійному списку Наталі Королевської. Про це у своєму блозі на «Українській правді» написав журналіст Мустафа Найєм.

 

Ведучим проекту стане Савік Шустер. Суть програми полягає в змаганні молодих активістів за звання народного кандидата, переможець якого отримає місце в партійному списку Наталі Королевської. Назва нового телепродукту, до речі, ідентична назві політичного проекту Наталі Королевської «Народний список».

 

Всього в кожному випуску 12 героїв. Більша частина з них - учасники давньої телерозробки Дарки Чепак (екс-головного редактора «Савік Шустер студії», а нині прес-секретаря президента України) «Стань лідером».

 

Під час ефіру учасники відповідатимуть на запитання експертів і, залежно від голосування живої аудиторії, зароблятимуть бали. Незмінним гостем всіх ефірів стане сама Наталя Королевська, у якої буде право нараховувати учасникам бонусні очки.

 

«Народний список» складатиметься з шести випусків, чотири з яких уже відзняті і готові до показу. Перший ефір - 20 червня.

 

«В силу объективных причин, у меня есть сомнения в том, что производство проекта - это самостоятельное решение президента НТКУ Егора Бенкендорфа и руководителей независимой Студии Савика Шустера. Я не поверю, что такой проект был возможен без санкций сверху», - пише Мустафа Найєм.

 

Продакшн «Савік Шустер студія» виробляє програму «Народний список» на замовлення Національної телекомпанії України, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі продакшну. «Канал звернувся до нас із проханням щодо виробництва цього продукту. Це цілком комерційний проект», - зазначили в прес-службі.

 

За інформацією «Детектор медіа», Перший національний у лютому 2012 року пропонував подібні проекти різним партіям. Які з них відгукнулися на пропозицію каналу і чи була серед них опозиція, поки що не відомо. «Детектор медіа» намагається з'ясувати подробиці в генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду