«Україна» забезпечить трансляцію Одеського міжнародного кінофестивалю

12 Червня 2012
12037
12 Червня 2012
15:52

«Україна» забезпечить трансляцію Одеського міжнародного кінофестивалю

12037
Ведучими урочистої церемонії будуть Олексій Суханов і Нонна Гришаєва
«Україна» забезпечить трансляцію Одеського міжнародного кінофестивалю

Телеканал «Україна» виступить генеральним телевізійним партнером ІІІ Одеського міжнародного кінофестивалю та забезпечить трансляцію його урочистих заходів. Про це було оголошено 12 червня на прес-конференції ОМКФ.

 

Ведучими фестивальних церемоній будуть телеведучий Олексій Суханов (ток-шоу «Говорить Україна») та російська акторка і телеведуча Нонна Гришаєва.

 

Цікавість до висвітлення подій ОМКФ виявили й інші українські телеканали, перелік яких організатори обіцяють оприлюднити згодом.

 

Головним майданчиком цьогорічного ОМКФ стане Одеський театр музичної комедії, але церемонії відкриття і закриття пройдуть в Одеському оперному театрі. Фестиваль, нагадаємо, проходитиме 13-21 липня. У межах ОМКФ буде крім міжнародного український конкурс, участь у якому візьмуть 18 кінофільмів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду