У Варшаві відкрили Міжнародний трансляційний центр Євро (фото)

6 Червня 2012
4296
6 Червня 2012
18:10

У Варшаві відкрили Міжнародний трансляційний центр Євро (фото)

4296
У ньому працюватиме понад 1 тис. осіб, які організовуватимуть передачу сигналу з усіх стадіонів
У Варшаві відкрили Міжнародний трансляційний центр Євро (фото)

5 червня у Варшаві відкрито Міжнародний трансляційний центр (МТЦ) Євро-2012. Про це повідомляє інформаційний центр «Україна-2012».

 

Як і планувалося, центр відкрито в приміщенні Expo XXI, що має площу 14 тис. квадратних метрів. У ньому працюватиме понад 1 тис. осіб, які організовуватимуть передачу сигналу з усіх стадіонів, де відбуватимуться матчі чемпіонату. За надання телесигналу з матчів турніру відповідає УЄФА, яка має партнерські угоди з 32 суб'єктами з 23 країн.

 

Матчі турніру обслуговуватимуть чотири знімальні колективи і сім технічних груп, а сигнал з кожного матчу передаватиметься з 31 камери. Камери будуть встановлені над трибунами, футбольним газоном, поза стадіоном, а також на гелікоптерах.

 

«Міжнародний трансляційний центр у Варшаві - це нервова система Євро-2012. Все, що необхідне для трансляції футбольних поєдинків, знаходиться тут. Підготовка до трансляцій проходить чудово. І незабаром ми у цьому зможемо переконатися», - зазначив генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно.

 

Він додав, що понад 800 працівників з телеканалів усього світу працюють у МТЦ. «Всі агенції, радіо, а також телевізійні канали розташували тут офіси. Найбільше представників звичайно ж від країн-фіналістів Євро-2012 - Німеччини, Італії, Іспанії та Франції», - розповів генсек УЄФА.

 

«Через три дні буде сигнал, який піде на 300 країн, що означатиме: Україна та Польщі успішно підготувалися до Євро-2012», - повідомила Міністр спорту та туризму Польщі Йоанна Муха.

 

В офіційній церемонії відкриття МТЦ взяли участь президент УЄФА Мішель Платіні, генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, Міністр спорту та туризму Польщі Йоанна Муха, керівник урядової організації PL.2012 Марчін Герра, президент Федерації футболу Польщі Гжегож Лято, а також директор турніру Євро-2012 у Польщі Адам Олькович.

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Україна-2012»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду