Відеосервіс Oll.tv став доступний користувачам iPad

5 Червня 2012
6481
5 Червня 2012
13:25

Відеосервіс Oll.tv став доступний користувачам iPad

6481
Також розпочав роботу розділ до Євро-2012
Відеосервіс Oll.tv став доступний користувачам  iPad

Відеосервіс Oll.tv став доступний користувачам планшетів Apple iPad через інтернет-переглядач. Про це повідомляє піар-служба «Діджитал Скрінз».

 

Всім користувачам Apple iPad відтепер доступна повна функціональність інтернет-версії Oll.tv включно з доступом до інтернет-трансляції та архіву матчів Євро-2012 у якості HD.

 

Також на Oll.tv розпочав роботу розділ до Євро-2012. У цьому розділі, крім перегляду прямої трансляції чемпіонату у форматі HD, глядачам буде доступний відеоархів матчів, а також - професійні пре- і пост-матчеві огляди ігор. Автор матеріалів - спортивний журналіст Артем Франков, головний редактор журналу «Футбол». Щоб не пропустити початок матчу, в розділі Євро-2012 можна встановити e-mail- і смс-нагадування.

 

Крім того, з початком літа глядачам Oll.tv стали доступні більше двох десятків фільмів, прем'єра яких недавно відбулася в кінотеатрах. У їх числі - «Коломбіана» (США, Франція, 2011, сценаристи - Люк Бессон, Роберт Марк Кемен), «Нокаут» (США, Ірландія, 2011, в ролях - Юен МакГрегор, Майкл Дуглас, Антоніо Бандерас, режисер - Стівен Содерберг), «Конан-варвар» (США, 2010, режисер - Маркус Ніспел) та ін.

 

Також Oll.tv почав надавати доступ до відео за моделлю «плата за перегляд» (PPV, pay-per-view).

 

Підвищення зручності користування сервісом і розширення бібліотеки відео - ключові елементи стратегії Oll.tv, наголосив генеральний директор «Діджитал Скрінз» Євген Ковнір.

 

Oll.tv - це інтернет-платформа відео, яку запустив медіахолдинг Ріната Ахметова «Медіа Група Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6481
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду