Портал tochka.net заявляє, що перестав купувати трафік

31 Травня 2012
9346
31 Травня 2012
13:19

Портал tochka.net заявляє, що перестав купувати трафік

9346
Портал tochka.net заявляє, що перестав купувати трафік

За результатами березня-квітня портал tochka.net повернувся до топ-10 сайтів за даними gemiusAudience, повідомляє прес-служба порталу. Портал обійняв 9-ту позицію за охопленням аудиторії (14,33%, кількість відвідувачів - real users - 2 076 473*)у квітні, 10-ту - у березні.

  

У жовтні 2011 року, стверджує прес-служба, портал повністю відмовився від купівлі трафіку. Тоді він посів 15-те місце за охопленням аудиторії з показником 12,67%. Раніше портал обіймав вищі позиції: так, у травні 2011-го - шосту з 18,6%.

 

«Также была изменена стратегия онлайн маркетинга, благодаря которой стало возможным в короткие сроки возобновить топовые позиции портала в рейтинге, не прибегая к покупке трафика. В рамках новой стратегии был сделан максимальный акцент на поисковый трафик, усилено взаимодействие команд, внедрены инструменты e-mail маркетинга и социальных коммуникаций. Кроме того, сайт активно работает со своей аудиторией, проводя много конкурсов, интерактивов и оффлайн-мероприятий для поддержания лояльности своих читателей и постоянного увеличения аудитории», - повідомляється у релізі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9346
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду