Film.ua знімає міні-серіал «Метелики» про кохання під час Чорнобильської аварії

28 Травня 2012
7117
28 Травня 2012
11:34

Film.ua знімає міні-серіал «Метелики» про кохання під час Чорнобильської аварії

7117
Film.ua знімає міні-серіал «Метелики» про кохання під час Чорнобильської аварії

Компанія Film.ua розпочала зйомки 4-серійної драми «Метелики». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Стрічка розповідає про історію кохання двох підлітків, Алі і Паші, під час Чорнобильської аварії. «Їм судилося зустрітися наприкінці квітня 1986 року в місті Прип'ять. Немов метелики, які прагнуть до вогню, вони летіли назустріч своїм почуттям, не помічаючи нічого навколо», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Продюсер стрічки - Віктор Мирський, креативний продюсер - Олеся Лук'яненко, виконавчий продюсер - Катерина Швець. Режисер-постановник - Віталій Воробйов, оператор - Павло Кулаков, художник-постановник - Володимир Душин.

 

Головні ролі зіграють Марія Поєзжаєва, Юрій Борисов, Юрій Назаров, Андрій Казаков, Максим Заусалін, Володимир Виноградов, Юлія Рутберг, Євгенія Лоза.

 

Здебільшого зйомки триватимуть у Києві та Київській області. У фільмі планується велика кількість спецефектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7117
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду