Польща виділила мільйон злотих на популяризацію гостинності

25 Травня 2012
3069
25 Травня 2012
12:09

Польща виділила мільйон злотих на популяризацію гостинності

3069
Слоган кампанії - «Поляки! Усі ми господарі»
Польща виділила мільйон злотих на популяризацію гостинності

Польський уряд виділив мільйон злотих на промо-кампанію під час Євро-2012. Про це повідомляє Українська служба «Польського радіо».

 

Мета - популяризація гостинності. На неї поляків має налаштувати слоган кампанії: «Поляки! Усі ми господарі». Таке ставлення до гостей премєр-міністр Дональд Туск вважає важливим насамперед для іміджу країни: «Ми всі повинні почуватися господарями. Як постійний футбольний уболівальник, я пам'ятаю, скільки разів змінювався імідж країни тоді, коли вболівальники поводили себе сердечно і гостинно. 
Може дехто пам'ятає Чемпіонат з футболу в Данії чи Олімпіаду в Калгарі, в Канаді, де всі були в захопленні від щиросердечності і спонтанності місцевих жителів і ми хочемо переконати земляків, щоб саме таким чином сприймали приїжджих».

 

Бюджет кампанії складе мільйон злотих. У якості рекламоносіїв задіяне телебачення, радіо, білборди і транспорт. Медіапартнерами виступили «Польське радіо» та Telewizja Polska.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3069
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду