«Свати» номіновано на фестиваль у Монте-Карло

24 Травня 2012
8951
24 Травня 2012
15:22

«Свати» номіновано на фестиваль у Монте-Карло

8951
В одній категорії з «Відчайдушними домогосподарками» і «Теорією великого вибуху»
«Свати» номіновано на фестиваль у Монте-Карло

Український комедійний серіал «Свати» виробництва «Студії Квартал-95» і телеканалу «Інтер» номіновано на премію 52-го телевізійного фестивалю в Монте-Карло (Monte Carlo TV Festival - 2012). Про це повідомляє прес-служба «Кварталу-95».

 

«Свати» номіновано як фільм, що має протягом року найбільшу кількість глядачів. Нагорода називається «Приз міжнародної аудиторії» і вручається сьомий рік поспіль.

 

Ця премія організована фестивалем у Монте-Карло спільно з французькою компанією Eurodata TV Worldwide, що спеціалізується на дослідженнях у сфері телемаркетингу. «Приз міжнародної аудиторії» вручається в трьох основних категоріях: драматичний серіал, комедійний серіал і теленовела.

 

«Свати» представлені в категорії «Комедія», де вони змагаються з американськими серіалами «Відчайдушні домогосподарки» і «Теорія великого вибуху».

 

Лауреатів оголосять на церемонії присудження премій у Монако 14 червня.

 

Номінанти «Призу міжнародної аудиторії» були попередньо відібрані серед 15 найкращих телевізійних фільмів із 65 країни - ринку з понад 3-мільярною глядацькою аудиторією.

 

Нагадаємо, цього року на основні нагороди фестивалю в Монте-Карло номіновано серіали Star Media «Острів непотрібних людей» та «Життя і пригоди Мішки Япончика».

 

Monte Carlo TV Festival - телефестиваль, заснований у 1961 році принцом Монако Реньє ІІІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8951
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тала
4347 дн. тому
так же на телефестиваль в Монте-Карло как лучший телефильм и за лучшую режиссуру телефильма номинирован проект, который продюссировали Влад Ряшин и Валентин Опалев "Ельцин. Три дня в августе". Производство - телекомпания "Мостелефильм". Примечательно, что тема личности в сложных политических событиях раскрывается не только в данном проекте, но и в фильме "Game Change" производства НВО где показана закулисная сторона предвыборной кампании Джона Маккейна. В главной роли - Джулиана Мур. Тоже вполне достойные конкуренты - партнеры по фестивалю. Кстати, данный проект - единственный из стран постсоветствого пространства в числе номинантов в категории "Телефильмы". Он спорный, он вызывает бурю эмоуий, потому что это время мы все помним вполне отчетливо, он цепляет, он показывает неоднозначного Ельцина. И он оценен отборочной комиссией фестиваля как достойный соперник лучшим проектам из Франции, США, Германии, Японии и т.д.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду