Партія регіонів найняла піар-агентство у Брюсселі

24 Травня 2012
11417
24 Травня 2012
14:21

Партія регіонів найняла піар-агентство у Брюсселі

11417
Партія регіонів найняла піар-агентство у Брюсселі

Партія регіонів найняла найвідоміше у Брюсселі піар-агентство - Burson-Marstelle - для інформування про її діяльність і, зокрема, пояснення політики щодо опозиціонерів. Про це повідомляє ZN.UA із посиланням на EUobserver.

 

«Наше завдання полягає у наданні Партії регіонів допомоги у розповсюдженні інформації про її діяльність в якості правлячої партії України, а також у тому, щоб допомогти їй краще пояснити свою позицію у справі Юлії Тимошенко», - відзначив головний менеджер компанії Роберт Мак.

 

За інформацією EUobserver, контракт, сума якого не називається, був укладений «кілька тижнів тому».

 

Нагадаємо, кримінальне переслідування екс-прем'єра Тимошенко, а також кількох інших українських опозиційних політиків загострило відносини Києва і Брюсселя. Захід вважає винесені ним вироки політично мотивованими, в той час як влада України це заперечує.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11417
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4347 дн. тому
Не допоможе. Пізно. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду