К1 запускає цикл документальних фільмів «Секрети долі»

23 Травня 2012
8571
23 Травня 2012
11:46

К1 запускає цикл документальних фільмів «Секрети долі»

8571
Про реалії сучасного життя очима зірок шоу-бізнесу та відомих особистостей
К1 запускає цикл документальних фільмів «Секрети долі»

1 червня на К1 відбудеться прем'єра програми власного виробництва «Секрети долі». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Секрети долі» - цикл документальних фільмів про реалії сучасного життя очима героїв - звичайних людей, зірок шоу-бізнесу та інших відомих особистостей. Теми побудовані на реальних фактах. Одними з перших тем стануть:

 

-Діти індиго, діти - генії, як з ними поводитися, як виховувати? Що отримують вундеркінди від свого дару, і чи потрібно їх ізолювати від звичайних дітей?

 

- Як один заклад може випускати стільки відомих і успішних - людей? Телеведучі Лідія Таран, Ігор Посипайко, Катя Нестеренко, Наталя Фіцич, співачки Катя Чилі, Стереоліза, політики Юрій Павленко, Олеся Оробець, сценаристка нагородженого в Каннах фільму Наталя Конончук, і ще кілька радіоведучих, кілька десятків дипломатів та журналістів і близько сотні найбільш високооплачуваних столичних юристів. Це все люди, які протягом кількох років випустилися з однієї школи. У чому секрет навчання?



- Які вони, нинішні свекрухи та тещі? На що вони здатні заради щастя своїх дітей і свого власного? Як готувалася до першої зустрічі з майбутньою свекрухою співачка Ані Лорак!

 

Програма виходитиме щотижня по п'ятницях о 17:00.

 

Як писала «Детектор медіа», виробництво проекту «Секрети долі» здійснює «Студія Пілот».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8571
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду